Normaal €49,95 per stuk Nu per stuk €25,- per stuk. Super Actie! 2 kussen voor €39,00

DE ZEN pillow collectie bestaat uit 5 kussens met elk haar specifieke eigenschappen. Van extreem zacht tot extra hard. Het Zen kussen is gemaakt van de allerbeste materialen en tot in de kleinste detail uitgedacht om uw nek een optimale steun te bieden. Voor zowel de buik-, rug- als zijslaper is er een Zen kussen. Uniek aan het Gilder ZEN pillow is de ingestikte horizontale dwarsnaad in het midden van het kussen. Hierdoor wordt het hoofd automatisch naar de juiste positie ‘getrokken’ en blijft de vulling van het kussen mooi gelijkmatig verdeeld.


Zen Kussen Prijs Euro 59.95

Over het Mahoton Melody kussen Prijs Euro 82,50


De elastische latex van de Melody geeft een optimale hoofd -en nekondersteuning. Door de gebreide Dri-Release tijk vormt het Melody kussen zich uitstekend naar de contouren van nek en hoofd. Dri-Release bestaat uit een speciaal microgaren dat is vermengd met katoen. Het neemt 40% meer vocht op dan katoen en het droogt tot vier maal sneller. De tijk heeft een zogenaamde Freshguard® behandeling ondergaan wat ervoor zorgt dat geurtjes zich niet blijvend nestelen. Met de Melody slaapt u dus altijd op een fris kussen. En mocht u het kussen toch willen reinigen, dan is de hoes er middels een rits gemakkelijk af te halen en wasbaar tot 60 graden.

Escade Kussen Natuurlatex, Mahoton Prijs Euro 129,00


Ergonomisch natuurrubber gezondheidskussen.
Kern van 60% natuurlatex
Ingebouwde nek ondersteuning
👉Voor zowel rug- als zijslapers geschikt.
👉Symmetrisch dus keerbaar.
👉Anti allergisch.
👉Afritsbare en wasbare Coolmax® buitenhoes.

Door de ergonomische zonering en de uitermate elastische natuurrubber kern, ontstaat een onafhankelijke hoofd- en nek ondersteuning. Hierdoor worden de halswervels in een goede natuurlijke positie gebracht zodat zenuwbanen weer optimaal kunnen functioneren.
De luxe klimaat regulerende Coolmax® buitenhoes geeft zowel in de zomer als in de winter een constante en aangename slaaptemperatuur. Zo ontstaat een unieke combinatie van gezond en aangenaam slaapcomfort en ervaart u ’s morgens direct een ontspannen gevoel.

In tegenstelling tot veel andere kussens heeft het Escade kussen een vormvaste kern die gedurende de gehele nacht een constante ondersteuning geeft.

• 👉Duurzaam natuurrubber gezondheidskussen met grote elasticiteit.
• 👉Ergonomische vormgeving met onafhankelijke hoofd– en nekondersteuning en schouder uitsparing.
• 👉De speciale afmeting sluit exact aan op alle matrassen met een schoudercomfortzone.

Fresco Mindfoam kussen. Goede ventilatie/Drukverlagend / 4-zijdig beslaapbaar / Geschikt voor rug- en zijslapers / Unieke schouderuitsparing / Afneembare hoes wasbaar op 40 graden. Prijs €109,-

Zamba Spirolux kussen. Best verkochte kussen. Goede ventilatie/ Geschikt voor rug- en zijslapers / Unieke schouderuitsparing / Afneembare hoes wasbaar op 40 graden. Prijs €119,-


Dit kussen is helemaal voorgevormd en zorgt ervoor dat je zowel op de rug als op je zij in de juiste positie komt te liggen. Je draait veel minder. Mede door de verhoogde zijkanten blijft je hoofd ondersteund. Verkrijgbaar in 11cm en 13 cm hoog. Blijft koel.

Inventio Natuurlatex kussen. Uitstekende ventilatie / Blijvend veerkrachtig / Ergonomisch gevormd / Geschikt voor rug- en zijslapers / Afneembare hoes wasbaar op 40 graden. Prijs €135,-

Allegro Talalay Natuurlatex Kussen. Uitstekende ventilatie / Hoge blijvende elasticiteit / Hoge en lage actieve neksteun / Geschikt voor rug- en zijslapers / Afneembare hoes wasbaar 40 graden / Vita talalay natuurlatex. Prijs €125,-