Toppers/ topdekmatrassen zijn bepalend voor uw comfort. Wij hebben allerlei verschillende soorten materialen: Hybride-, Koudschuim, Nasa traagschuim, latex en Talalaylatex.Hier enkele voorbeelden en type toppers.

Tencel Medical care HR40 Koudschuim topper 8cm dik vanaf €199,-

Silver Active Hybride topper vanaf €229,-

Topper HR50 SA Max vanaf €249,-

Topper Diamond HR55 koudschuim 12 cm dik vanaf €400,- voorzien van een zomer- en winterkant.

Talalay Latex topper


Matrassen vindt u in allerlei soorten en maten. . Comfortschuim, Koudschuim, pocketvering, traagschuim, nasa traagschuim en latex matrassen.


Belangrijk is dat u kiest voor een matras die past bij uw postuur en bij uw persoonlijke voorkeur. U krijgt hier in de winkel dan ook persoonlijk advies.


Kom eens proefliggen. We hebben lange garanties op onze matrassen.

OCEAN HR40 POCKET is een luxe en comfortabel Pocketveermatras met 320 veren/m2. Leverbaar in twee hardheden en 24cm dik. Alle maten leverbaar Vanaf €395,- 80/90x200 cm. Ook is er de OCEAN HR50 pocket, zeer goed ondersteunend en bijzonder comfortabel. Vanaf €495,- 80/90x200cm. Ook in alle maten leverbaar en in twee hardheden.

F-2600 Matras. Meest verkochte matras met wel 15 jaar lange garantie op de kern. Stabiel en comfortabel ligcomfort. Drie lagen; koudschuim HR50, traagschuim nasa en hoogwaardig koudschuim afgedekt.


Prijs €899,- 80/90 x 200 cm. Kom proef liggen en ervaar dit fantastische ligcomfort. Leverbaar in Soft, Medium en Stevig. Levertijd 3 weken!

F-2700 Matras Briliant. Stabiel en Comfortabel matras met zeer hoogwaardige schuimlagen. Geprofileerde 7 zone koudschuim ondersteuning met een Drukverlagende Nasa 80 en een hoogwaardige HR80 koudschuim toplaag. Probleemloos matras met zeer lange garantie. In 3 hardheden verkrijgbaar.

Aurora Hoog Laag Pocket met natuurlatex

Matras TrioComfort

Grävin matras Orthopedisch matras , hoogwaardig koudschuim € 799,- 80/90x200 10 jaar garantie op de kern.

Eigenschappen van een koudschuim matras


De term 'koudschuim' is afgeleid van de term 'cold cure moulding'. Het is een schuimsoort die gekenmerkt wordt door een open cel structuur. Bij het inveren van het koudschuim zorgt de open celstuctuur er voor dat het kouschuim matras weer terug in de oude vorm komt. Het materiaal is vormvast waardoor kuilvorming niet voor komt. Vormvast houdt ook in dat de levensduur van koudschuim matrassen zeer lang is. Hierdoor kunt u optimaal genieten van onze koudschuim matrassen! Het advies is 10 à 15 jaar voor koudschuim matrassen, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Een koudschuim matras is geschikt voor alle gewichtsklassen. Dit heeft te maken met de uitstekend goede veerkracht die in het matras is verwerkt. Hierdoor biedt een koudschuim matras de ultieme steun voor uw lichaam die jij nodig hebt tijdens het slapen. De koudschuim matrassen die wij aanbieden zijn vaak verkrijgbaar in verschillende hardheden van het matras. Zo hebben wij de volgende 3 hardheden: hard, medium en soft. Hierdoor hebben wij altijd de juiste hardheid koudschuim matras voor uw lichaam!


Voordelen koudschuim matras


  • Goede luchtventilatie. De naam ‘koudschuim matras’ komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het koudschuim matras kenmerkt zich door de goede luchtventilatie door het gehele matras heen. Het koudschuim zorgt voor een verkoelend effect, waardoor u minder transpireert tijdens u slaap! Koudschuim matrassen zijn uitermate geschikt voor zomerse dagen wanneer u moeite heeft met het inslaap komen door de hitte.


  • Ultiem ligcomfort. Koudschuim matrassen bieden uitstekende steun voor uw lichaam, dit komt door de veerkracht van het koudschuim. Ondanks dat comfort een persoonlijk iets is kunnen wij gerust zeggen dat een koudschuim matras zéér veel comfort biedt. Koudschuim matrassen hebben zo’n hoge comfort doordat het matras erg soepel is, waardoor het matras zich aanpast aan de vormen van u lichaam!


  • Open celstructuur. De open celstructuur zorgt dus voor deze uitstekende luchtventilatie. Het voordeel van deze open celstructuur bij een koudschuim matras is dat hij het vocht snel laat verdampen en het er gemakkelijk doorheen zinkt. Een koudschuim matras is temperatuur neutraal waardoor u altijd de perfecte temperatuur heeft in bed om een heerlijke nachtrust tegemoet te gaan.


  • Vormvast. Het materiaal van onze koudschuim matrassen is vormvast. Wat houdt dit precies in? Dit zorgt ervoor dat uw koudschuim matras altijd weer terug keert in zijn oude vorm. Hierdoor komt kuilvorming niet voor en ligt u elke keer net zo lekker als de nacht ervoor!


High Risilience (hoogte van veerkracht)


De veerkracht van koudschuim matrassen wordt uitgedrukt in HR (High Risilience). Deze HR-waarde bepaalt het gewicht van het schuim. Des te hoger de HR-waarde, des te beter is het schuim, veerkracht en zal het koudschuim matras ook minder week zijn. Hoge HR-waardes zorgen voor een betere afvoering van het zweet waardoor u het verkoelende effect beter kunt ervaren. Natuurlijk materiaal begint bij HR35 koudschuim en loopt op tot hoogwaardig HR60 koudschuim, hoe hoger het getal des te hoger het ligcomfort. Houd hier rekening mee bij de keuze voor het online kopen van een koudschuim matras. De HR waardes kunt u vinden in de beschrijving van het koudschuim matra